Tema o kojoj ćemo pisati u nastavku će posebno da zanima one naše čitatelje koji vole astrologiju, ali i koji vjeruju u nju. Tako zahvaljujući istoj, imamo horoskope na dnevnom nivou koji pokazuju šta će to da sačeka horoskopske znakove u toku tog dana, a pored toga imamo i dnevne i mjesečne, pa čak i godišnje horoskope, a većina ljudi voli da ih pročita i da vide šta ih to čeka.

Međutim, mi danas pišemo o nečemu sasvim drugom, a radi se o tome da su astrološka istraživanja došla do zaključka da na to koliko novca ćete imati, utiče i to koji ste horoskopski znak. Mi vam u nastavku donosimo koji su to pripadnici zodijaka koji prema astrologiji imaju najmanje šanse da se obogate. Prvi na spisku su blizanci, koji inače spadaju u one koji su veoma neodlučni, a ta neodlučnost vidi se samo u sitnicama, recimo da naruče picu ili sendvič. Dok se Blizanci premišljaju šta bi mogli i kako to da izvedu, neko možda dođe na istu ideju i preotme im posao, jer ta neodlučnost na kraju može da ih košta nekih životnih trenutaka i poteza.

Sljedeći na spisku su vage, koje su inače veliki perfekcionisti i kritičari, i to kako prema sebi, tako i prema drugima. Da bi vage započele neki posao, one prvo sebe moraju da uvjere da su one za to sposobne, posebno ukoliko postoji i rizik da to nešto ne uspije, pa tako se one dvoume i nikako ne pristaju sve dok se ne osjete sigurno. Na kraju takvi potezi itekako mogu da ih dovedu do loših odluka, i zbog toga im dobre prilike bježe ispred očiju. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads