Svi pričaju o dešavanjima u najgledanijem rijalitiju, a naravno da pri tom mislimo na Zadrugu, i temu koja je i dalje šok kako za gledaoce tako i za učesnike. U subotu naveče održana je Zadrugovizija, a nakon nastupa Dejana i njegove grupe, on je iskoristio priliku da kaže nekoliko riječi.

Pričao je onome što mu je priredila njegova supruga i izdala ga na najgori mogući način. On nije mogao da vjeruje kakvu podršku ima, pa je čak u jednom momentu je i zaplakao, a onda je rekao javno da želi papire za razvod i da konačno padnu maske svima. Sve to slušala je Dalila, koja je rekla da je ovo njegovo poniženje mnogo veće nego ono što je ona njemu uradila. Međutim, ono što mnogi priželjkuju, jeste ulazak Maje Marinković, koji danima, pa i nedjeljama unazad dozivaju kako gledaoci tako i pojedini zadrugari.

Maja je sinoć u emisiji kod Dušice otkrila i tačan datum kada ulazi Maja u Zadrugu, a vjerujemo da na njen ulazak posebno neće biti svejedno njenim bivšim momcima, odnosno Janjušu i Filipu Caru. Maja je u toku emisije prokomentarisala i najaktuelnije teme, a nimalo lijepo mišljenje nije imala za Dalilu, koja je javno prevarila svog supruga Dejana, i na njegove oči ušla u vezu sa Filipom. Svi jedva čekaju njen ulazak, a vjerujemo da će šou tek da počne kada se ona pridruži ostalim zadrugarima u Bijeloj kući. Šta vi mislite o ovome? Da li i vi gledate Zadrugu? Pišite nam u komentarima ispod. U video snimku ispod, poslušajte Majin razgovor sa Dušicom.

Ads