I za danas smo vam spremili jedan jako zanimljivi članak povodom venčanja, koja su itekako učestala u poslednje vreme, a u prolećee i leto će ih definitivno biti i najviše. Lepo vreme, manjak situacija sa korona virusom, ali isto tako lošom finansijskom situacijom i krizom povodom ukrajinskog rata, definitivno neke parove ne sprečavaju u tome da sklope nove bračne zajednice.

Međuutim, na žalost nekih parova, cela venčanja znaju da se završe na jako loš način, te da na kraju dvoje slavljenika po jako lošem pamte celu ceremoniju, a u nekim slučajevima se čak desi i da mora intervenisati sama policija. U Srbiji, odnosno na području Čačka se godinama prepričava situacija kako je jedna mlada pobegla sa svadbe, tako što je zbrisala zajedno sa bubnjarem u grup i koja je svirala na samoj svadbi.

Međutim, to nije ništa naspram svadbe gde je mladoženja zatekao svoju buduću suprugu u jako prisnoj situaciji sa svojim rođenim kumom, pa je izbila ogromna tuča. Onda je jedan od slavljenika uzeo mikrofon te je rekao sledeće:”” Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone, i idite svojim kućama, jer je sve gotovo pre nego što je i počelo. Mlada je pobegla sa svadbe, i to za kuma, koji nas je upravo venčao!”

Sve se desilo tako što j emladoženja video da mu drage nema preko 10 minuta, tražio je ju i izvan restorana u kojem je bila svadba, a kada je izašao i potražio u kući koja je od njegovog oca, na prizemlju je zatekao svoju buduću suprugu kako leži u nimalo prijatnoj situaciji napola gola.

Ads