Aktuelni učesnici Zadruge su i Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić Zola, a mi vam u nastavku donosimo jednu veoma zanimljivu situaciju koja se desila u Rajskom vrtu, a vjerujemo da ćete se nasmijati do suza. Naime, Zola je potpuno otvorio dušu u Rajskom vrtu, pričao je o aktuelnim temama, a onda se Miljana ušunjala i špijunirala njegov razgovor sa Drvetom mudrosti.

Tako je on rekao kako se priprema za Zadrugoviziju, i da je htio da učestvuje sa Miljanom, a ona nije htjela, pa se sad on bori na dvije strane i nada se da će negdje da upali. Zatim se dotakao njihovog odnosa i rekao kako ga je malo povrijedilo kada je Miljana odbila svadbu koju je on htio, ali vidi da je još uvijek labava, a onda se dotakao dešavanja u kući pa je rekao kako ima dosta dešavanja na više strana.

Dotakao se i goruće teme Dalile i Dejana, pa je rekao da je pričao i sa njom i sa njim, i da mu nije jasno što ne traže papire za razvod kada je Dalila uradila već to što jeste, pa je onda rekao kako Dejan čeka da to ona uradi. Zola je rekao kako ima svašta da kaže na tu temu, ali da ima osjećaj kao da se oni igraju sa svima kako u kući tako i sa gledaocima.

Zatim je prokomentarisao i drugi ljubavni par koji je gledaoce digao na noge na samom početku, a radi se o Milici i Mensuru, pa je rekao: “Mensur je jako čudan. Priča ono što narod hoće da čuje, ispada da joj toleriše sve, u nekim momentima se ponaša čudno, kao da nama tera inat. Vidi ga ja neko pravi budalom.” U video snimku ispod poslušajte ostatak Zolinog razgovora sa Drvetom mudrosti, ali i pogledajte Miljanu koja ga cijeloi vrijeme špijunira i prisluškuje, a on nema pojma šta se dešava.

Ads