U današnjem članku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču koja nam dolazi iz glavnog grada Srbije, odnosno iz Beograda. Prethodnih nekoliko dana u medijima kao i na društvenim mrežama najviše se piše i komentariše slučaj nestalog Splićanina, i cjelokupna javnost je u neizvjesnosti, jer svakog dana očekujemo neke novostim kojih još uvijek nažalost nema, a za Matejom se intenzivno traga već 13 dana. Međutim u nastavku se bavimo nečim sasvim drugim, i pozitivnijom pričom, a evo o čemu se radi.

Jučer su svi pravoslavci slavili srpsku Novu godinu, koja se inače slavi po julijanskom kalendaru, a koja je dočekana spektakularnim vatrometom na Kuli Beograd, koja je inače i otvorena u srpskoj prestonici. Inače još 31.decembra i 1.januara cijeli svijet ali i region bili su oduševljeni svjetlosnim spektaklom koji je priređen za doček Nove 2022.godine, kada su svi oni koji su imali priliku da ga vide bili oduševljeni prizorom, koji se i danima kasnije prepričavao.

Naime, kako sami građani glavnog grada Srbije, Beograda, ali i svi drugi ljudi sa planete, opet su sinoć imali priliku da gledaju pravu senzaciju, koja je priređena na Kuli Beograd povodom dočeka pravoslavne Nove godine. Tačno u ponoć priređen je fenomenalan vatromet, nakon čega je snop lasera obasjao čitav dio grada oko Beograd na Vodi. Evo i sami pogledajte ovaj fenomenalni vatromet, a vaša mišljenja nam pišite u komentarima ispod.

Ads