Tako se na društvenim mrežama pojavio snimak jedne tuče u moru, a iako se sigurnošću ne može da utvrdi gde se dogodio tačno okršaj, mnogi komentarišu da je u pitanj Paralija. Na tom se snimku vidi žena u crnom kupaćem kostimu koaj je prvo došla u sukob sa muškarcem da bi zatim uletela druga žena u tamnom kupaćem, a onda je nastao totalni haos.

Dve žene su počele da se tuku, a najgore od svega je što je pored njih bilo i dete u gumi, na koje više niko nije obraćao pažnju. Uprkos svemu tome što je izgledalo smešno, ova situacija je ipak bila opasna i neprihvatljvia. “Meni je ovo jezivo! Doveli su dete u životnu opasnost! Dok se goveda makljaju, malu je mogla da odvuče struja u dubinu i šta onda” zapitala se jedna korisnica Tvitera.

 

Iako se na snimku ne zna da li su na Srbi ni gde je nastao mnogi su se u komentarima šalili na račun onih koji letuju u Paraliji. „Pripadnici nebeskog naroda…kolorizovano“, „Jesi video kako žena brani muža“, „Ovde ni ajkule ne bi smele da se umešaju“, „Eto zašto ne treba ići na more sa ženom“, bili su neki od komentara, a pošto se pretpostvalja da je snimak iz Paralije, mnogi su se u šali pitali gde je Palma.

Ads