Jučer je jedna od glavnih vijesti u Srbiji bila ta da je Mirjana Antonović objavila kako je sud donio presudu u njenu korist, te da je potvrđeno kako je pjevač Miroslav Ilić biološki otac njenoga sina Devina. Tim povodom se jučer oglasio i sam pjevač koji je rekao da je šokiran, te je istakao da ne zna na koji način da reaguje, jer njemu ta presuda još nije stigla, te mu nije poznato kako su Mirjana i njen advokat saznali za to:

” Kada su me jučer novinari nazvali, nisam znao šta da odgovorim jer sam bio šokiran. Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima. Kad budem video šta piše u presudi, u skladu s tim ću reagovati” – počeo je Miroslav i dodao da će uložiti žalbu ukoliko je tačno da je sud donio odluku da je on Devinov biološki otac. Rekao je da ako je kojim slučajem tako kako je druga strana izjavila, da će on odmah da podnese žalbu, te je citirao riječi Matije Bećkovića ‘‘ “ćeraćemo se još”. Pjevač je najavio da će ići i do apelacionog suda ako bude bilo potrebe za time

Inače, Miroslav je ovih dana veoma zauzet oko priprema za predstojeći koncert povodom 50 godina njegove karijere koji bi trebao da bude u decembru u Beogradu:” Fokusiran sam na nove pjesme i koncert u Areni 10. decembra na kojem ću sa svojom publikom proslaviti 50 godina karijere. Pripreme su već počele, jer će to biti gala koncert i to mi je trenutna preokupacija” – rekao je pjevač.

Ads