Naše poznate ličnosti moraju da paze na svoj fizički izgled, pa je samim tim luksuz da oni sebi dozvole da nabace neki kilogram više, jer odmah uslijede kritike od strane javnosti, i njihovih fanova, pa onda su primorani da pribjegavaju raznim dijetama kako bi se vratili u ranije stanje, i izgledali savršeno. Svi se slažu da je jedna od najzgodnijih pjevačica na našim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović, koja je oduvijek vodila brigu o svojoj liniji.

Ali i ona je živo biće, koje nekada poklelne pred “zabranjenom” hranom, pa pojede ono što ne bi smjela i tako dođe u situaciju da nabaci koji kilogram više, kao što se i desilo prije nekoliko godina kada se ona ugojila pet kilograma jer nije vodila računa o tome šta jede. Međutim, ona je nedavno riješila ovaj problem i to uz pomoć dijete koju je za nju pripremio nutricionista, a nakon ovog novog režima ona je uspjela da se vrati na staru kilažu, pa je povodom ove teme ona rekla sljedeće: “Skroz sam promenila način razmišljanja o ishrani. Nije stvar u tome da li ću da smršam, već da jedem zdrave namirnice”

Tako je pjevačica rekla i ovo: “Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: “Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu”, a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads