Prema pisanju nekih portala u Srbiji, netrpeljivost među dva ugledna doktora koji su jedno vrijeme zajedno bili i u Kriznom štabu Srbije je izašla na vidjelo u početku pandemije korona virusa, te da to nema veze sa njihovim poslom i sa njihovim različitim mišljenjima u vezi pandemije. Njihova netrpeljivost po pisanju nekih medija seže u daleku prošlost, kada su obojica bili još momci. To je sve otkrio izvor koji je njihov zajednički poznanik iz tog vremena, te je on otkrio da stalno provociranje između njih dvojice, i netrpeljivost ima svoje početke u davnoj prošlosti.

Prema izvoru u to doba su i doktor Kon i doktor Nestorović pomalo svirali gitaru te su to koristili kod osvajanja djevojaka, a u jednom trenutku obojici se svidjela ista djevojka, zanosna crnka, i tada je krenulo njihovo neprijateljstvo. Navodno njih dvojica u borbi za naklonost djevojke nisu birali sredstva, ali prema izvoru, niti jedan od njih dvojice na kraju nije uspio da osvoji djevojku, jer je ona veoma brzo sa roditeljima napustila Srbiju i preselila se u Kanadu

Nakon toga njih dvojica nikada nisu uspjeli da izglade svoj odnos, mada oni žele da predstav javnosti da su u sukobu zbog različitih mišljenja u vezi pandemije i mjera koje se uvode u državi. Ipak, ovaj izvor tvrdi da iza svega ipak stoji jedna zelenooka crnka. Ipak, ovaj tekst je objavljen na srpskim portalima baš za Prvi april, pa se pretpostavlja da je ova vijest satiričnog karaktera, ali ko zna, kažu i da u svakoj šali ima pola zbilje, pa je možda tako i u ovom slučaju.

 

 

 

Ads