Marija Šerifović jedna je od najvećih pop zvijezda na ovim prostorima u posljednjih 20 i više godina. Ruku na srce, bilo je dosta hrvatskih pop pjevača koji su ostvarili zavidne karijere, ali talenat za pjevanje se ne može ravnati sa Marijom. Naime, ona kada zapjeva nijedan pogrešan ton ne može da izađe i leži joj baš sve, od zabavne do narodnjaka. Mnogi kažu da je talent i ljubav za pjesmu pokupila od svoje majke, Verice Šerifović, koja je poznata pjevačica narodne muzike.

Ipak, javnost u Srbiji i regionu nije uvijek zanimao samo Marijin profesionalni život, nego i privatni, pogotovo što se šuškalo već neko vrijem kako se viđa sa misterioznim djevojkama ali da nikada niko nije uspio otkriti ko je zapravo u pitanju. Međutim, u posljednje vrijeme postoje spekulacije da Marija i Džejla ne žele da javnost zna da su u toliko bliskim odnosima, a Džejla navodno svaki put kad je u Beogradu provodi vrijeme u Marijinom stanu i to po nekoliko mjeseci. Iako njih dvije pričaju često kako su u prijateljskim odnosima, mnogi ne vide razlog da ne pričaju o tome javno, jer nijedna od njih ne radi ništa loše. Mnogi su čak primjetili da je Džejla samo nekoliko dana nakon diplomiranja otišla kod Marije u stan, i to po njenim čizmama koje je Marija slučajno snimila.

Marija je navodno nedavno slala i svog šofera u Mostar po Džejlu. Čak je otkrivena bila fotografija iz hotelske sobe, kada je u Marijinoj sobi na krevetu bilo dvije pidžame, a u jednoj od njih se kasnije Džejla slikala kao selfi. Ona je sliku brzo i obrisala, a Marija se onda pravdala kako je Džejla svratila do nje jer je tjera da ide skijati. Bilo je još par prilika gdje su viđene skupa tako, ali su uvijek vrlo obazrive i paze da ih niko ne vidi.

Ads