Poznato je da su TV voditeljica Nikolina Pišek i njen pokojni suprug Vidoje Ristojević gradili kuću u Zagrebu gdje su planirali da žive zajedno sa svojom kćerkom Unom. Nikolina je svojevremeno na društvenim mrežama pokazala kako izgleda ta njihova nekretnina od 500 kvadrata, a čija je gradnja koštala 800.000 eura. Nikolina je jedne prilike i govorila o adaptaciji kuće, za koju su se ona i Vidoje odlučili, a to su uradili zbog mirnije i jednostavnije okoline za vaspitanje njihovog djeteta:

” Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u nevjerici kako ću živjeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta ljepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno. Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema” – rekla je nedavno Nikolina Ristović za hrvatske medije te je otkrila kako joj ne nedostaje kreativnosti, te da ima sjajnu ekipu oko sebe, te je rekla da je od početne ideje da se sve samo malo osvježi dogodilo to da se dosta toga na kući mijenja. Kako je rekla, ide se na koncept pametne kuće koja će sama za sebe da proizvodi energiju te će i razmišljati umjesto Nikoline, a dodala je da joj kuća već ima toliko karaktera da joj mora dati i neko ime, a otkrila je i ovo:

” Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posjedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog obrezivanja. Javiti ću vam jesam li u tome uspjela” – rekla je voditeljica tada i dodala da njihova odluka o preseljenju iz Beograda u Zagreb nije bila niti malo jednostavna, ali su se odlučili na život u Hrvatskoj jer je u njoj mnogo mirnije te je to manja i jednostavnija sredina za vaspitanje njihove kćerke i za praćenje njenih vanškolskih aktivnosti.

Ads