Ako spomenemo smijeh, šale, harizmu i ludost, sve to bi zapravo vrlo lako moglo opisati jednu osobu u Srbiji, a to je Dragan Marinković Maca. On je jedan od najzabavnijih voditelja, glumaca, i svemu ostalom po potrebi, a mnogi ljudi ga vole baš zato što je kao čovjek iz naroda, zna te neke fore i fazone koje su za svačije uši, iako neki pak misle da priča i previše „žargonski“.

Mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli njegovu suprugu Jovanu, koja je veoma atraktivna ali i mlada, a pogotovo jer je mlađa od njega skoro 20 godina. Međutim, kada vidimo kolike su danas razlike u godinama između ljudi, to više i nije toliko velika razlika. Naime, Jovana je uspjela Macu osvojiti do te mjere da je prekršio svoje obećanje da se više nikada neće ženiti, pa je odlučio opet stati na ludi kamen. Maca je kazao kako je vjenčanje zapravo bilo iznenađenje za nju na njen rođendan – bili su na splavu, par prijatelja, kum i kuma, a kada je vidjela matičara, ona je bila šokirana.

Maca kaže kako njemu taj papir ništa ne znači, ali zna da znači njoj, i zbog toga je sretan. Htjeli su da se ostvare kao roditelji, ali nažalost, u prvoj trudnoći Jovana je izgubila tri bebe, a Maca je zakao kako im je bilo jako teško, ali da su se pomirili sa time i idu dalje. On je priznao da bi volio imati fudbalski klub djece i da bi najradije da sjede na nekoj hacijendi, njih 13 za ručkom.

Ads