Majka poznate pjevačice Ane Nikolić – Milijana, riješila je da pokaže svoje izazovno tijelo, pa se nije libila da se skine na plaži u bikini.

Uprkos tome što je napunila 63 godine, moramo priznati da ona uistinu izgleda nestvarno, te da bi joj pozavidjele i mnogo mlađe djevojke. Milijana i te kako pazi na svoj izgled, zato što se i profesionalno bavi fitnesom. Nema šta, Milijana je vjerovatno velika motivacija svojoj kćerki kada je u pitanju skidanje kilograma!

Podsjećanja radi, Ana Nikolić prije tri godine za repera Stefana Đurića Rastu, s kojim je samo nekoliko mjeseci kasnije dobila kćerku Taru. Međutim, Ana se dosta ugojila tokom trudnoće, a nakon porođaja nije uspijevala da skine višak kilograma, što je potrajalo duže od godinu dana. Tako Rasta i Ana nisu dugo ni potrajali, pa je ubrzo Rasta zatražio razvod.

Sada se Ana trudi svim silama da skine višak kilograma i pokušava sve moguće načine, a primjetno je da je uspjela da skine značajan višak, pa sada puno bolje izgleda. Ona trenutno radi i na novim numerama, pa fanovi željno iščekuju kada će je ponovo vidjeti na sceni.

Pored toga, zasigurno je da će se vratiti kao ona stara Ana koja je glasila za najbolju ribu na estradi, ali ostaje da se vidi koliko se potrudila.