Ona je jedna od najpoznatijih pjevačica koja skoro nikada ni ne priča o svome privatnom životu, a rijetko ko zapravo zna da njeno pravo ime i nije Jana Todorović, nego Dragana. Iako se ona ne pojavljuje baš toliko često u javnosti, i dalje je jedna od najtraženijih pjevačica na ovim prostorima. Jana je u muzici već dugi niz godina, a važi čak i za jednu od skromnijih pjevačica, jer skoro nikada ne priča o bogatstvu koje posjeduje zajedno sa svojim mužem i njegovom porodicom. Naime, mnogi čak nisu znali da Jana živi u dvorcu u Njemačkoj, koji posjeduje njen svekar, inače jedan od najbogatijih ljudi sa ovih prostora.

Jana je o svome imenu po prvi puta i govorila u jednoj emisiji, kada je rekla da je promjenila ime na početku svoje muzičke karijere, ne zato što joj se nije sviđalo ime, nego jer je u tom momentu bilo baš dosta Dragana na estradnoj sceni. Ona je čak priznala i da je imala jako težak početak karijere, a njeni roditelji su čak morali prodati traktor kako bi ona mogla snimiti svoju prvu pjesmu. Kasnije je upoznala svog muža nakon čega joj se život promijenio u potpunosti, jer joj je on najviše pomogao u svemu i bio joj je velika podrška u svemu.

Jana je kazala kako je sa mužem već 25 godina u braku i imaju zajedno i kćerku koju su dobili 2006. godine. Kćerci su dali ime Kristina Džulijen, a rođena je u Las Vegasu. Jana je oduvijek važila za jednu od pjevačica koja iza sebe nije imala nikakve skandale, a također nikada nije voljela svoju porodicu eksponirati u javnosti samo zato što je ona javna ličnost.

Ads