Sada se pojavilo mnogo priča nakon što nas je prije nekoliko mjeseci napustila narodna legenda muzike Šaban Šaulić, a danas pišemo upravo o nekim od njih. Također, mnogi se slažu da je u cijelu ovu situaciju sudbina uplela svoje ruke, ali to je na kraju i trebalo tako da bude. Da podsjetimo, da je Šaban te nedelje trebao kući da ide avionom koji je bio zakazan u 10 sati, ali on nije imao strpljenja pa je krenuo sa autom.

Pjevač je htio što prije da dođe u sovju vikendicu koja se nalazi na Krčedinu, pa su oni ujutru rano krenuli sa autom kući, ali se taj put završio jako brzo. Cijeli je Balkan bio potresen sa ovom vijesti kada se pojavila u javnosti, niko nije mogao da vjeruje da je on poginuo na takav neki glup način od strane jednog vozača, koji je vozio bez vozačke dozvole i to brzinom od 200 kilometara na sat. Kada je bila sahrana legende Šabana Šaulića okupilo se oko 7 hiljada ljudi, koji su odlučili da dođu i da mu oodaju posljednju počast. U to vrijeme na glavnoj naslovnoj strani je Goca Šaulić uvijek igrala glavnu ulogu, jer je Šabanov vanbračni sin Robert, Goca je njega pokušaala da otjera sa očeve sahrane jer je pomislila da je došao da pokuša da uzme nasljedstvo, a to bi nekako i bilo očekivano sa nejgovo strane. Tako su svi njegovi bankovni računi za kratko vrijeme bili prebačeni na njen bankovni račun, a ona je već tada govorila kako joj to neće biti dovoljno.

Kako ona kaže da je odmah morala da plati honorare koje je Šaban uzeo unaprijed, a neki njeni poslovi su propali, tako da je već tada bila u minusu. Prema nekim posljednjim informacijama i ova situacija sa korona virusom loše utiče na nju, a njoj nije dovoljna čak ni Šabanova penzija oko 5 hilajda a koju je on redovno uplaćivao u Austriju.

Ads