Poznata pevačica Zorica Brunclik je neko ko iza sebe ima tri braka, a onda joj se sreća osmehnula te se četvrti put udala za harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša sa kojim je i dan danas u skladnoj zajednici. Pre Kemiša, pevačica Zorica je bila u braku sa njegovim kolegom, koji je isto harmonikašem Ljubom Kešeljem. Kešelj se pojavio tri sezone u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u ulozi tajanstvenog člana žirija.

Zorica je sa njim na kraju dobila i ćerku Miljanu, ali bivši supružnici, kako se pisalo, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima. Zorica je Kešelja navondo svojevremeno optuživala da je nemaran otac te da je zapostavio njihovu ćerku, dok je on u intervjuima pričao kako je Zorica loša majka. ” Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana.

Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?!” – izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš.

Inače, kada je u pitanju pevačica Zorica ona sada sa Kemišom i decom živi u jednom raskošnom domu u Krnjači, u kojem ima bazen, sobe za zabavu i ulepšavanje džakuzi. Koje je vaše mišljenje o pevačici Zorici Brunclik?

Ads