Donosimo vam članak koji će vas sigurno natjerati da malo razmislite u kojem to smjeru vodi ovaj svijet danas. Iako su u cijelom svijetu velike krize koje je uzrokovao korona virus, ljudi su jednostavno prinuđeni da rade sve i svašta čisto da bi preživjeli i platiti račune kao i kredite koji svi danas imaju.

Mi danas pišemo o jednom jako starom zanatu koji jedan od najplaćenih zanata na cijelom svijetu, a radi se o tome kada žena prodaje svoje tijelo. To je jako poznato vijekovima kruže priče o tome, a žene se tako snalaze da prežive, dok ima i onih koji vole to da rade, jer uživaju u tome. Slobodno možemo da kažemo da je to na zapadu postalo biznis od kojeg oni mnogo zaradenovca. Imaju svoje šefove koji imaju više djevojaka koje rade za njih, a one primaju platu. Njihovo se bogastvo procjenjuje na milione, dok sa druge strane imamo jak puno žena koej rade samo za sebe i nemaju šefove koji su tu da im govore šta će da rade. Također, to je jako popularno u Srbiji, svaki grad i više nego poznato mjesto na kojem se okupljaju žene sumnjivog morala i jako se dobro zna cjenovnik dama koje se nazivaju dama noći ili kraljica trotuar. Sada je učiteljica J.S koja ima 57 godina i koja je imala preko 100 momaka u Kolubarskom okrugu u dobi od 13 do 25 godina i ona je sada odlučila da o tome progovori za srpske medije. To je sve počelo prije nekih 7 godina kada je ona prala veš na potou i nju je primijetio jedan momak koji je imao 16 godina i tada je ona odlučila da mu pokaže nekoliko odraslih trikova.

Taj je momak bio sin od jednog poznatog valjevskog političara, uvijek se dobar glas širio i tako su došli i njegovi drugovi, ali im ona nije htjela da naplati nego kada krenu kući, oni njoj sami ostavi koliko oni žele novca.

Ads