I za danas imamo jednu veoma neobičnu priču za vas, kojih je na internetu i društvenim mrežama i previše. Na neke od njih se nasmijemo ods rca jer mogu biti itekako zanimljivi i duhoviti, dok sa druge strane imamo i onih zbog kojih se šokiramo jer ne možemo da vjerujemo da je tako nešto moguće. U nastavku vam donosimo jednu nevjerovatnu priču koja nam dolazi iz Grčke.

Naime, radi se o tome da je jedan stanovnik Grčkem nepoznatog identiteta, koji je vjerovali ili ne pomiješao kese za đubre prilikom dolaska do kontejnera, pa je na nesmotren način uspio da baci i 20.000 eura. Ovaj zaista bizaran slučaj desio se na Limnosu kada je on odlučio da sav keš koji ima raspodijeli u tri kese koje će odnijeti u banku. Tako je on taj novac stavio u gepek u kojem se nalazilo i nekoliko kesa koje su bile pune đubreta, a prije nego što je došao u banku svratio je na nekoliko mjesta u gradu.

Tada je on potpuno smetnuo sa uma da može da pomiješa kese, i onda je u jednom momentu one sa novcem bacio u kontejner, a tek kada je došao u banku shvatio je šta je uradio. Naravno da je tada uslijedila panika, jer se vratio i prebirao po kontejnerima, ali novac nije mogao naći. Ali Grk je odmah pozvao nadležne vlasti kojue su mu pomogle, a kamion koji je prevozio smeće gdje se nalazio njegov novac je vrlo brzo lociran. Zahvaljujući brzoj akciji kese su pronađene u kamionu, pa je Grk posle epiloga konstatovao da je imao više sreće nego pameti.

Ads