U nastavku današnjeg članka, jedna jako zanimljiva storija, koja je opet povezana sa Srbijom, ali na jedan duhoviti način. Definitivno nam je dosta crne hronike, rata i ostalih stvari, koje svakodnevno možemo da pročitamo na internet portalima ili društvenim mrežama. Posvećujemo se jednoj temi koja je na prvu loptu pomalo i morbidna, a tiče se lokalnih grobalja.

Jako se dobro zna da godinama unazad po raznim fejsbuk grupama imamo jako puno grpa koje su predviđene za humor i smešne stvari, svako malo imamo neki spomenik, sa jako duhovitom posetom. Verujemo da je vežini osoba ovo u stvari sasvim ozbiljna stvar, naravno mislimo na porodicu preminuloga, ali kada neko gleda sa strane šta piše na spomeniku, bude mu smešno ili žalsono.

Čovek koj i je u okolini Smedereva na ssvom spomeniku poželeo da stoji spisak porodica koje ne želei da vidi bliz u svoga groba jer je bio u zavdi sa njima u proteklim godinama. Slike na nadgrobnim spomenicima su definitivno priča za sebe, jer kada na njoj stoji čovek koji je zagrlio svoju suprugu, a u jednoj ruci je boca rakije a u drugoj pištolj, onda vam je sve jasno. Šta reći za gospođu koja je na nadgrobni spomenik stavila imena 4 čoveka koje je sahranila do trenutka svoje smrti.

Međutim, ovo su uglavnom želje i poruke koje su pokojnici imali, a sada je jedna slika hit, i to spomenik na kojem je pisalo ono što je njegova porodica mislila o ovom čoveku. Na spomenuki piše, citiramo:”Za života svoga nije doprineo ništa. Nikakav otac a još gori suprug, Bio je alkoholičar, ološ i bitanga…”, piše na spomeniku.

Ads