Po samom naslovu ovog članka mogli da ste da zaključite da danas pišemo o jednom najpoznatijem rijaliti programu na našim prostorima a to je naravno Zadruga, a trenutno traje šesta sezona. Kada je u pitanju rijaliti Zadruga, svi oni koji su bili mišljenja da će ulaskom Filipa Cara u šestu sezonu dosta toga da se promeni kao i to da će tek tada rijaliti da počne zapravo su bili u pravu. Ali, skoro pa niko nije ni pomislio da će priča da ode u smeru u kojem je otišla a to da su on i Aleks u jako dobrim odnosima, po nekim čak i preterano dobrim s obzirom na to da svi znamo njihovu prošlost.

@dejandragojevicofficial

Idemo sezone 6 zadruga #dejandragojevic #zadruga5 #pink #fyp #foryou

♬ majko – editblkn

Gledaoci rijaliti programa Zadruga već mesecima unazad imaju priliku da gledaju ne tako srećnu ljubavnu priču Dejana Dragojevića, kome se poslednjih dana dešava prava drama u životu. Naime, nakon što je u procesu razvoda sa svojom bivšom suprugom Dalilom Dragojević, koja ga je javno i na njegove oči prevarila sa učesnikom rijalitija Filipom Carom, izgleda da se zavodnik iz Crikvnenice ponovno potrudio da Dejanu skine devojku.

Tako cela javnost koja prati Zadrugu 6 ima prilike da danima gleda zbližavanje Aleksandre Nikolić sa kojom je Dejan stupio u vezu nakon javne prevare pa je Dejan odlučio da javno raskine sa njom, a srpski portal ranije je pisao da je sledeći korak pobednika Zadruga 5 ulazak u aktuelnu sezonu. Dejan je sada potvrdio pisanje medija, ejr je na svom Tik toku najavio da uskoro postaje deo rijaltija koji prate milioni. “Stižem u Zadrugo”- napisao je Dejan Dragojević uz pesmu “Majko” Darka Lazića, koja do detalje opisuje njegovu trenutnu situaciju. U nastavku pogledajte video snimak.

Ads