Aleksandra Prijović postala je jedna od najpoznatijih pjevačica i Zvezda Granda, a svoje mjesto na estradnom nebu može pripisati izvanrednom talentu koji je dokazala još kao djevojčica u ovom poznatom takmičenju. Naime, ona je tada daleko dogurala, a poslije toga par dobrih pjesama, promjena izgleda, i nastala je prava zvijezda. Mnogi za nju smatraju da joj je karijera postala još uspješnija kada je postala Brenina snajka, ali Aleksandra kaže da to nema veze i da je sve postigla sama svojim radom i trudom.

Inače, do sada smo u nekoliko navrata imali prilike vidjeti njenu majku u javnosti, jer je dolazila svojoj kćerci na nastupe više puta, a znale su nekada objaviti i zajedničke slike. Međutim, kada je riječ o njenom ocu, on je povučeniji tip i ne voli toliko da se eksponira u javnosti, stoga ga skoro nikada ni nemamo prilike vidjeti. Međutim, malo ko zna, dok on sam nije rekao, da je baš on zaslužan što je Aleksandra danas postala poznata pjevačica. Pričao je jednom prilikom o tome kako je još kao mala Aleksandra bila vrlo muzikalna, i da joj je pjevanje bilo jedna od najdražih stvati, a on je čak i prijavio na takmičenje. Otac i majka su joj davali ogromnu podršku, i na kraju se to višestruko isplatilo.

Aleksandrin otac se zove Nedeljko Prijović, a njih dvoje imaju odličan odnos, kao i sa majkom, te su baš vezana za oboje, iako su njeni roditelji rastavljeni. Inače, mnogi su bili iznenađeni kad su ih vidjeli, pogotovo jer Aleksandra liči skroz na majku, kao preslikana.

Ads