Prošlo je već više od dva meseca kako je nestao mladi splićanin Matej Periš, koji je poslednji puta viđen u beogradskom noćnom klubu Gotik. Celi slučaj je zaključen kao nesrećan slučaj, te je pre dve nedelje donesena i finalna odluka da se prekida intenzivna potraga za Matej perišem. Njegov otac nenad periš se jako teška srca vratio nazad u Split, gde ipak ima svoju porodicu koja je bez njega bila celo ovo vreme. 

Na društvenim mrežama sa druge strane, potraga za njim se ne prekida. Imamo jako puno grupa po društvenim mrežama koje su posvećene Matej perišu. Imamo jako puno ljudi koji se bave ovim slučajem, te daju neka svoja viđenja o njegovom nestanku, a generalno je to, da on nije tek tako bez razloga nestao sa lica zemlje. 

Koliko njegov otac pati za svojim sinom, do sada smo se mogli uveriti jako puuno puta, a sada je postavio i pesmu od njegovog sugrađanina Olivera Dragojevića, i to poznatu baladu, “Sve bih dao da si ti”. U potpisu ove pesme je napisao sledeće:” Morao sam se vratiti kući. Tu mi je familija, kćerke, morao sam da se vratim da bih pokušao da nastavim s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš, jednostavno falim svojoj deci, kojoj je potreban njnihov otac. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovek. Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio tražiti moga Mateja.” napisao je nesretni. Nenad Periš.

Ads