U posljednjih nekoliko godina estrada je preplavljena novim imenima, a vrlo su poznati postali neki novi reperi koji sada snimaju duete sa turbo folk pjevačima i pjevačicama, što je postalo vrlo popularno. Naime, rep više nije ni blizu onoga što je nekad bio, barem kada se radi o komercijalnim stvarima, a jedan od ljudi koji to i dokazuju je poznati reper Sha, koji je nekada bio dio Sha-Ila, grupe koju mnogi ljubitelji domaćeg repa i hip hopa još uvijek znaju, ali je Sha već neko vrijeme uplovio u vode novokomponovanih pjesama sa narodnjačkim štihom.

Pored svih tih imena, izdvajaju se Rasta, Sha, Gazda Paja, Mc Yankoo, ali i Elitni Odredi, koji su se razišli, a Slobodan Veljković Cobi je ostvario najbolju karijeru iz te grupe. Naime, on je poznat kao reper ali i kao producent pa tako radi dosta pjesama za estradu, a jedna od najpoznatijih je saradnja sa Natašom Bekvalac ali i Senidom. Međutim, kada god slušate neku pjesmu na kojoj je on radio, čut ćete glas iz pozadine koji kaže “Cobi, jesi ti radio traku?”, a on je na kraju uspio i da trejdmarkuje ovu rečenicu, pa je sada i zvanično postala njegov pečat.

Međutim ko je djevojka ko je izgovara? Naime, to je njegova djevojka Jelena Nikolić, prelijepa plavuša koja je inače i poznata blogerka. Jelena kaže kako ju je Cobi molio dugo da mu nešto snimi za pečat, ali se ona uvijek sramila, a ova rečenica je nastala u zezanciji, ali je sada njegov zaštitni znak.

Ads