Svakoga dana rijaliti zvijezda Miljana Kulić se sve više oporavlja od komplikacija koje su uslijedile nakon što je imala operaciju smanjenja želuca u Turskoj, a zbog čega joj je i život visio o koncu. Ipak, čim je malo došla sebi Miljana je odmah počela da pregovara o svome učešću i u novoj sezoni rijalitija Zadruga, te je ugovorila i posebne uslove za sebe zbog novonastale situacije.

Izvor koji je veoma blizak cijeloj ovoj priči je rekao da je Miljana rijaliti igrač te da je to njen posao, te da je normalno da bude dijelom novog Pinkovog projekta, jer ona to i želi, a i to je njen način života. Rekao je izvor da se bez nje više ne može ni zamisliti ova vrsta programa, a pošto je situacija sada kod nje specifična, i Miljana će imati posebne uslove, a izvor je otkrio:” Dakle, zdravstvena njega će biti na maksimalnom nivou. Ona će imati nadzor ljekara, koji će voditi računa o terapiji koju prima. Također režim ishrane i sna mora da joj bude usklađen, pa će zbog mira biti izolovana od ostalih učesnika”

Kada je Miljanin honorar u pitanju, on će biti siti kao i prošle godine te će Miljana i ovaj puta da zaradi lijepu svotu, a imati će i tretman kao niti jedan ukućanin. Sa druge strane Miljana mora da smanji konzumiranje cigareta, a sve ostalo bi trebalo da se riješi uz pomoću dobre organizacije. Kako kaže izvor, sreća je da je njeno stanje sada stabilno te da više nije životno ugrožena, te se sada samo čeka početak rijalitija, te da se vidi kako će se Milijana snaći sa svim tim poteškoćama oko operacije želuca

 

Ads