Rođenje unuka poznate srpske estradne zvijetde Cece Ražnatović je bio jedan od većih događaja u regionu o kojem se danima izvještavalo. Sama Ceca ali i njen sin Veljko su bili pod lupom medija i javnosti i novinari su ih salijetali sa svih strana, toliko da je i njima sve već bilo postalo dosta naporno.

Nakon velike proslave u Cecinoj vili ona i Veljko su s ezarazili i korona virusom ali nisu imali simptome i zajedno su proveli karantin.Sada više od dva mjeseca kasnije, sve se smirilo i Ceca uživa uz svog unuka i toliko se vezala za njega da je u šali rekla Veljku i Bogdani da je mali Željko njen a da oni sebi prave drugo dijete.

Ona stalno govori svojoj snajki i sinu da odu negdje na odmor a da će se ona brinuti o svom unuku a prije neki dan je malog Željka odvela u posjetu kod svojih roditelja. Tako je nastala i fotografija na kojoj se vidi kako njen otac po prvi put uzima svoje praunuče u ruke a sve je snimio Veljko.

Inače cijelo njeno rodno selo Žitorađe je bilo uzbuđeno kada su saznali da dolazi Ceca po prvi put sa svojim unukom, jer zahvaljujući njoj je i selo postalo poznato a ona je sasvim sigurno najpoznatija osoba u istoriji koja se ovdje rodila. Njeni roditelji su bili presretni kada su vidjeli malog Željka i jako su ponosni na njega. Mnogi su komentarisali da bi ovako svog unuka držao i Arkan da je živ i da bi ga obožavao.

Ads