Kako smo do sada više puta pisali, na internetu možemo da pronađemo zaista sve ono što na zanima, razne trikove, savjete koji mogu da nam budu od velike pomoći. Ono što je veoma korisno da znate, iako vjerujemo da većina vas i zna jeste da možete da nađete i razne modne savjete i trikove, vezane za odjevne kombinacije pa sve do fizura i mnogo toga još.

Upravo u nastavku vam donosimo jedan super trik, vezan za trend koji je zaludio djevojke širom svijeta, a radi se o tome da su lažne šiške itekako moderne. Vjerujemo da ukoliko ste žensko razumijete, da vam u jednom trenutku samo padne na pamet da bi voljeli da napravite neku promjenu na sebi, reci neku novu frizuru, ali niste sigurni kako će to na kraju da ispadne pa onda se dvoumite zbog toga. Ukoliko planirate da ošišate šiške, a u to niste sigurni mi vam u nastavku donosimo jedan super trik da provjerite da li su šiške pravi izbor za vas.

Sve što vam treba za ovu frizuru je nekoliko ukosnica i malo vještine, ali sve se lako postiže kada je ponovite nekoliko puta. Ova frizura može biti i odličan izbor za novogodišnji doček ukoliko ga slavite u opuštenijoj, kućnoj varijanti sa prijateljima, ili ipak za neku drugu priliku, a ovaj trik podijelila je frizerka na društvenoj mreži Instagram na kojoj broji više od 3,8 miliona pratilaca, a na svom primjeru je pokazala kako uspješno napraviti “lažne” šiške. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads