Jedna od najvećih estradnih zvijezda u regionu, Lepa Brena zajedno sa svojom porodicom odmor provodi na Azurnoj obali i fotografijama koje su tamo snimljene često obraduje svoje fanove na Instagramu.

Očito je da Brena obožava Monte Karlo i dok se njena djeca i snaha vrlo često upute u obilazak i drugih mjesta ona ne mrda sa jahte u  i može se vidjeti da joj je u ovom gradu baš potaman. Njena porodica je unajmila jahtu kojom krstare Azurnom obalom i kada negdje pristanu, svi idu u obilazak osim nje. Ona ostaje na jahti sa svojim unukom Aleksandrom i uživa u njegovom društvu ili se jednostavno sunča na palubi.

U zadnje vrijeme su se pojavile špekulacije da bi se Brena mogla i preseliti u Monte Karlo jer je izgleda opet dala oglas o prodaji svoje luksuzne vile na Dedinju. Naime, Boba i ona su već jednom pokušali da prodaju ovu vilu kada su njihovi sunovi odrasli i napustili ovaj dom, pa je kuća za njih postala prevelika. Cijenili su je dva miliona eura ali se nije našao kupac koji bi iskeširao toliko novca pa su bili odustali od prodaje.

Prema tvrdnjama nekih izvora koji su bliski porodici Živojinović, prodaja vile je ponovo aktivirana a poznato je da bi se Brena rado preselila u ovo svjetsko modno odmaralište. Prvi put kada su prodavali vilu namjera im je bila da nađu za sebe neku manju kuću na Dedinju ili Bežanijskoj kosi a sada je u opciji izgleda i Monte Karlo, a poznato je da njih dvoje imaju i stan na Floridi.

 

Ads