Jedna od najvećih estradnih zvijezda u regionu je pjevač Zdravko Čolić čija karijera traje već skoro 50 godina i cijelo vrijeme je jednako popularan, kako kod starijih tako i kod mlađih generacija. Ipak, najveći dio njegovih fanova čine osobe ženskog spola, jer je Zdravko uvijek bio veliki zavodnik i šmeker.

Veoma dugo je odolijevao kao samac a u svojim pedesetim godinama je oženio Aleksandru koja radi kao nastavnica u jednoj srednjoj čkoli u Beogradu i sa njom dobio dvije kćerke. Iako je vijest o njegovoj ženidbi mnoge iznenadila, one koji su mu bliski i nije jer je on sa Aleksandrom dugo bio u vezi.

Njih dvoje su dugo bili zajedno i došlo je do stadija da odluče ili daa se vjenčaju ili da raskinu vezu. U braku, koji su sklopili 1. maja su već duže od 20 godina i nikada za njihov privatni život nije bio vezan nijedan skandal. Oni žive mirnim porodičnim životom u svojoj vili koja se nalazi u predgrađu Beograda a Aleksandra se veoma rijetko pojavljuje u javnosti i malo kome je poznato da se ona pojavila i u jednom Čolinom spotu, za pjesmu Tebe čuvam za kraj, koji je sniman u Lisabonu.

Iako se Aleksandra kloni medija još od kada je jedna Čolina obožavateljica napala na koncertu i nanijela joj ozbiljne povrede u predjelu lica, ali ipak su je nedavno paparaci uspjeli snimiti na ulicama Beograda i ono što se može proimjetiti je da se ona dobrano udebljala, vjerovatno tokom izolacije zbog pandemije korona virusa, kao i mnogi drugi od nas.

 

Ads