Danas vam opet donosimo jedan vrlo zanimljiv test koji vam može reći baš dosta o vama, bez da ste i svjesni da to krijete u sebi. Iako su ovi testovi više zabavnog karaktera i za razonodu, ipak ni oni nisu baš za odbaciti, jer vjerovali ili ne mogu mnogo toga da vam kažu o vama, bez da ste i svjesni tih stvari. Naime, veliki broj ljudi na našim prostorima vrlo često „skuplja“ sve u sebi, nemamo ispušne ventile, nego jednostavno čuvamo sve i o sebi i o drugima.

Za nas je odlazak psihologu nepoznanica ili posjeta liječniku jer je kod nas još uvijek mišljenje da ako odete psihologu imate neku bolest, a ne samo zato jer vam treba da popričate sa nekim stručnim licem oko problema koje imate. Naime, psiholozi su vrlo bitan segment našeg zdravlja jer nam mogu pomoći da umanjimo stres, bijes, tenzije koje osjećamo, a oni također koriste slične testove kako bi doprli do vaših karakternih osobina. Naime, sada je došao na red momenat kada nam otkrivate šta ste vidjeli prvo na slici.

Ako ste vidjeli panteru, vi ste veliki perfekcionista koji voli sam sve da radi i na sebe preuzimate sve probleme, sa kojima se većina ne bi mogla izboriti. Logičar ste, ne vjerujete u sreću nego samo u sebe i svoja djela. Naravno, niste od kamena i imate emocije, ali isto tako znate kako da ih pokažete i ne želite ništa da skrivate u sebi, jer znate da to može naškoditi samo vama. Ostatak možete pročitati OVDJE

Ads