Još jednu priču vam donosimo u nastavku, a na internetu i društvenim mrežama možemo da pronađemo razne priče i iskustva, a evo o čemu se zapravo radi. Naime, radi se o tome da je jedan dječak koji ima samo pet godina, i koji se zove Manuel Besara, koji je sa Floride, je pozvao policiju, i rekao je dispečeru nešto što je sve šokiralo i iznenadilo.

Naime, kada je ovaj petogodišnjak nazvao 911, rekao je dispečeru da je gladan i da želi sebi da naruči picu. Ovu priču objavilo je inače policijsko odjeljenje mjesta Sanford. Policajci su odmah poslati na adresu, kako bi provjerili stanje u domu odakle je mali dječak uputio poziv. Tom prilikom oni su pronašli Manuela i njegovu 15-godišnju sestru, koji im je objasnila da je sve u redu i da je Manuel uzeo telefon bez njenog znanja. Zbog svega navedenog policajci su odlučili da ovaj trenutak iskoriste i da objasne dječaku o pravilnoj upotrebi službe 911-a, ali je jedan od policajaca ipak ispunio Manuelu želju i donio mu željenu picu.

Dječak je njima na kraju objasnio da je on odlučio da pozove policiju i da od njih traži picu jer je bio “baš baš” gladan. Vjerujemo da je i vama kao i većini onih koji su čuli za ovu priču bilo duhovito i interesantno, kao i snalažljivost malenog dječaka. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads