U nastavku pišemo o jednoj pjevačici koja je veoma poznata, ali koja se već davno povukla sa javne scene, i odlučila je da se posveti svojoj porodici i privatnom životu. Radi se o pjevačici Ivani Banfić koja je 2000-tih godina harala estradnom scenom, a onda je nakon nekoliko godina slave odlučila da se povuče. Ivana je poznata po svom specifičnom glasu i pjevanju, ali i brojnim hitovima.

Bez obzira na to što se ona davno povukla sa scene, njene pjesme se i dalje slušaju, a mnogi se nadaju da će se ona vratiti u javnost, međutim za sada ne djeluje da će se to desiti. Ivanu mnogi pamte po njenim pjesmama i nastupima, ali i njenom glasu koji je jako specifičan. Od kako je napustila pjevanje, ona je počela da se bavi nečim što apsolutno nema veze sa pjevanjem ili nešto slično tome, a radi se o tome da se ona počela sakupljanjem čajeva, a prema pisanjima medija, Ivana ima svoj plastenik i dosta vremena provodi upravo u njemu.

Ivana je uz upotrebu motike počela i da uzgaja domaće proizvode, ona često na svojim pratiocima na društvenim mrežama podijeli kako njeni plodovi izrastu, a sve to zahvaljujući njenom trudu i radu. Ivana je otkrila da jednostavno uživa kada boravi u prirodi i da je to mjesto gdje bi trebala najviše da bude, a ne na sceni ili u studiu. Istakla je da joj je taj način života dosta jednostavniji nego na javnosti gdje treba biti glamurozna, elegantna i sa puno šminke.

Ads