Ana Bekuta je jedna od najpoznatijih pjevačica sa ovih prostora, žena koja je ostvarila veliku karijeru pjevajući narodnu muziku, a iza sebe ima veliki broj obožavalaca koji je i dan danas vjerno prate na svim nastupima. Njene pjesme su bezvremenske pa tako “Crven konac”, “Zlatiborske zore” i “Brojanicu” i danas možemo čuti na veseljima, svadbama ali i u klubovima. Ana je također i član žirija Zvezde Granda već godinama, a tamo je i jedna od najcjenjenijih pjevačica. Ipak, ona nije poznata samo po tome, nego i po svome ljubavnom životu.

Ana se tako nenadano našla u “ljubavnom trouglu” obzirom da je njen dugogodišnji partner, političar Milutin Mrkonjić Mrka, još uvijek u zakonitom braku sa svojom suprugom, iako godinama ne žive zajedno. Ana je kazala da joj je ispočetka to bilo čudno, ali je život sa Mrkom toliko lijep da se navikla na sve. U jednoj emisiji je tako otvorila dušu te pričala o odnosu sa njim, a kazala je kako Mrka i ona svako jutro uz kafu dogovaraju sve planove i šta će raditi za taj dan. Ona kaže da nikada nije pomislila na to “što se nismo sreli ranije”, jer smatra da su se ona i Mrka sreli baš kada su bili spremni jedno za drugo.

Iako su mnogi smatrali kako bi brak bio logičan idući korak u njihovoj vezi, Bekuta je kazala da ona ne planira da se udaje, ali i da ne može biti “venčanija” za Mrku više nego jeste, jednostavno njima je dobro ovako kako jeste, a tome u prilog govori i činjenica da ih mnogi smatraju savršenim parom.

Ads