Nekada veoma popularnom pjevaču Haasnu Dudiću se naglo pogoršalo stanje nakon što je saznao da je zaražen sa korona virusom, a tim povodom se oglasila i njegova bivša supruga, pjevačica Zlata Petrović, koja je rekla kako su je kontaktirale mnoge kolege, kao što je Vera Matović i mnogi drugi, te da je stalno na telefonu i da nema vremena za druge stvari, pa je objasnila šta se desilo Dudiću:

” Desilo se da je nešto povraćao, već par dana kako ima virus, blažih simptoma, temperatura oko 37, 4. Međutim, u toku noći mu se pogoršalo, nisam ni znala, kad sam ustala, čujem se sa sinom i pitam ga šta je sa tatom. Sin mi je rekao da nije htio u toku noći da me budi i zove da se ne nerviram i kaže mi da su ga smjestili u bolnicu. Sad je ok, prima infuziju i na kiseoniku je, bolje je, pregledali su mu i pluća i za sada je sve super i nadamo se najboljem ishodu”, rekla je Zlata za novinare

Zlata je dalje otkrila i ove stvari: “Htjela sam da odem u posjetu, ali mu je Miki odnio sve što mu treba u toku noći, a on mi ne da da dođem, molila sam ga makar za ručak da mu donesem nešto. On mi je rekao da ne želi ni preko prozora da ga vidim, nego da dođem sutra. Sin Miki nije spavao cijelu noć, tek sad je malo legao, jer ja nisam bila u toku dešavanja. Dati će Bog, biće sve kako treba, on sad normalno priča, biće to sve super, on je mene više tješio jer sam počela da plačem, a on me smirivao da je sve ok”

Ads