U današnjem članku imamo jednu veoma zanimljivu priču, a radi se o tome da je jedna žena odlučila da bude surogat majka jednom kineskom paru, i na taj način je htjela sebi da obezbijedi krov nad glavom. Džesika Alen (31) je ime žene koja se odlučila za taj korak, a za to je dobila oko 30.000 dolara, što je bilo sasvim dovoljno za porodicu, tačnije za njenog muža i njihovo dvoje djece. Ali njoj se desila nesvaidašnja situacija, a o čemu se radi pročitajte u nastavku.

Džesika je za taj kineski par zatrudnila putem IVF tretmana, ali njoj se desilo da dok je nosila njihovo dijete, ona je zatrudnila i sa svojim suprugom. Naime, njoj su doktori šest sedmica nakon IVF tretmana saopštili da se u njenoj maternici nalazi još jedna beba, a svi su pomislili da je riječ o blizancima, ali kada se ona porodila, tek tada su stvari postale sumnjive. Jedan dječak je imao svijetlu kožu i izgledao je kao Kinez, dok drugi nije, a obojica su predati pravim roditeljima odmah nakon rođenja, a Džesika ih je mogla vidjeti samo na fotografijama.

DNK koji je naknadno urađen je pokazao da je jedan od njih Džesikin biološki sin, a surgat agencija je od njih kasnije tražila 22.000 dolara kako bi im vratili njihovo dijete, ali oni nisu imali taj novac tako da je agencija bebu stavila na usvajanje. Džesika je za tamošnje medije izjavila da su oni od nje tražili da ona kupi svoje rođeno dijete, a ona nije ni znala da je bila trudna sa svojom bebom, pa je dodala da joj je teško što je njihov sin prva dva mjeseca bio u tuđim rukama, ali on je sada sa njima, tako da je sada sve uredu.

Ads