Vremena u kojima živimo su jako teška a o tome nam govori i podatak da se sve veći broj ljudi odlučuje da oduzme sebi život zbog nekih problema za koje misle da su nerješivi. Prije nekoliko dana je cijelu Srbiju potresla vijest o samoubistvu mladića Gorana kojeg su našli obješenog u hotelskoj sobi.

On je sa svojom djevojkom iz Beograda došao u svoje rodno mjesto da sa porodicom dogovori detalje o svadbi i nikome ni na pamet nije moglo pasti da će on dići ruku na sebe. I danas na žalost imamo sličnu priču a radi se o Milici Jakovljević koja je pronađena mrtva u svom dvorištu. Milica je imala samo 20 godina a nejno beživotno tijelo je nađeno obješeno o drvo oraha koje se nalazilo ispred kuće.

Milica je živjela sa svojim mužem Jovanom Jakovljevićem a prije nekoliko dana joj se izgubio svaki trag. U njenom selu Osipaonica kod Smedereva svi su pošli da je traže a Jovanu je samo poslala poruku koja je glasila “Zbogom bebi”. On je rekoa da je Milica i prije imala samoubilačke namjere i da je već jednom pokušala da se ubije skokom sa nadvožnjaka koji se nalazi na cesti Osipaonica-Skobalj.

Ona je nakon tog prvog pokušaja samoubistva bila i na liječenju u bolnici u Kovinu, ali očito je da joj ni doktori nisu mogli pomoći. Milica je odlučila da svoj život okonča u dvorištu kuće u kojoj je živjela sa svojim suprugom. On je neutješan i još uvijek ne može da shvati da je nema niti su mu jasni njeni razlozi za ovo što je uradila.

Ads