U današnjem članku malo se bavimo novostima koje nam dolaze iz Srbije, a koje nam dolaze sa naše političke scene, a naravno da će naša tema da bude i najbitniji čovjek ove zemlje, a to je svakako predsjednik Aleksandar Vučić. Naime, kako je to svima nama već poznato on je uvijek preokupiran brojnim poslovima i obavezama, ali i obilasku pojedinih mjesta u Srbiji.

Tako je predsjednik Vučić zajedno sa ministarkom privrede Anđelkom Atanaskovićem obišao fabriku u Priboju, a nakon što su završili i izašli ispred hale, kratko su se zadržali jer su razgovarali o nečemu, a onda je predsjednik ministarki ponudio pomoć. Tako je on u jednom trenutku ministarki rekao ako krene da padne da može slobodno da se drži za njega, a ona mu je na to rekla: “Jaoj, predsedniče” – nasmejala se ministarka pa rekla da ona zbog toga i nosi samo ravno (cipele) dok se u istom trenutku pored njih začulo “pašćete onda oboje zajedno”.

Očigledno da je atmosfera bila jako pozitivna, i da su svi bili izuzetno raspoloženi, a u jednom trenutku Pribojci su rekli kako je ta fabrika koju su posjetili Vučić i ministarka, mnogo bolja od one koja se nalazi u Trsteniku, a na njihovu konstataciju, ona je rekla: “E ako ćemo tako…” Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads