I danas ćemo pisati o svadbama, na kojim ase generalno uvijek desi nešto što se kasnije prepričava danima, a kada su naši prostori u pitanju to je zaista specifično i uvijek imamo neki ispad koji je obilježio neku svadbu. Ove godine ih možda ima i više nego uobičajeno, s obzirom an to da su se sve zakazane svadbe od prošle godine pomjerale zbog cjelokupne situacije sa korona virusom, i sada su muškarci i žene počeki užurbano da se udaju i žene.

Kako smo već napisali na samom početku na svadbama se uvijek desi neko ludilo koje se prepričava danima kasnije. Ne možemo, a da ne spomenemo svadbu na kojoj je gost bila pjevačica Ćana koja je na svadbu došla u kamionu, i sa mikrofonom je izašla sa suvozačevog mjesta i zapjevala, a svi prisutni su bili potpuno oduševljeni.

Također jedna svasdba koja je bila u okolini Požarevca je privukla pažnju kada je pjevačica pjevala u kašiki od bagera, a onda je odjednomizvadila šanžer i ispalila cijeli rafal u zrak. Međutim tu nije bio kraj, jer se ona kasnije popela na kuću i pjevala sa krova.

U nastavku vam donosimo vijest o jednoj svadbi koja se desila u Rusiji, a koja je poznata po tome što se na njihovim svadbama popije na litre votke, a kuma sa ovog vjenčanja je bila glavna zvijezda, i to zbog svoje savršene linije, ali i načina na koji je ona igrala njihovo tradicionalno kolo. Video snimak je vrlo brzo postaop viralan na društvenim mrežama i na internetu, a evo i vi sami pogledajte kako je to izgledalo.

Ads