Da je svet jednostavno potpao pod lokalni trend da se zdravo hrani i da koristi sve moguće vrste treninga,. ne bi li ikako dobro izgledao i bio zdraviji, sve je više nego očitije u posldnje vreme. NAime, teretane, fitnes centri su definitivno puni i starih i mladih koji jednostavno žele da budu zdravi, a gratis da izgledaju puno bolje, Međutim, jako je puno njih koji zanemaruju osnovne stvari, da nije poenta gladovati i ponekad samo jesti, ako na primer želite da smršate.

Mi danas govorimo o sve učestalijem načinu oporavka kod profesionalnih sportista, a toi je “ledena kupka”, koja je itekako dobra za opuštanje mišića, i u nju je najbolje ući kada ste zagrejani. Na taj način se zagrejani mišići iekako opuste, ali je proces itekako neugodan, jer na tako zagrejano telo, dođe ledena voda, tako da vam za kratko vreme i srce može nastradati.

U poslednje vreme to itekako radi i najbolji teniser sveta Novak Đoković, a jedna žena je sve pokušala da iskopira, ali na žalost po nju, to se kobno završilo po nju. Tako je žena koja ima 39 godina, majka troje dece, zajedno sa svojim prijateljem platila skoro 200 funti da bi se relaksirala u Derbširu u Engleskoj. Inač eu ovaj kamp dolaze i mnoge poznate osobe, a poslednja je bila Dana Runi, supruga poznatog engleskog fudbalera. Ljudi koji rade u ovom kampu su van sebe od silnog šoka:””Slomljeno mi je srce. Nisam spavao i teško mi je da to prihvatim. Ne mogu da prestanem da mislim na njenu porodicu. To je tragično”, rekao je vođa kampa za “San”.

Ads