Ana Bekuta važi za jedno od najvećih estradnih imena na sceni, a zasigurno je i jedna od najuspješnijih pjevačica iz perioda bivše Juge koja je i danas ostala popularna, a čak se i njene nove pjesme uvijek slušaju po splavovima i klubovima. Sada je postala poznata i kao članica žirija muzičkog talent šoua “Zvezde Granda”, gdje sarađuje sa brojnim potencijalnim mladim zvijezdama, ali je isto tako vrlo aktuelna i u medijima ali i na Grandovoj sceni.

Inače, što se tiče njenog privatnog života, mnogi znaju da je ona već godinama u vezi sa poznatim političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom, a njihova veza ne bi postala kontroverzna da on već nema suprugu od koje se nikada nije zvanično rastao, iako godinama nisu zajedno. Naime, Mrka je još prije Ane imao vjerenicu sa kojom je raskinuo kada je upoznao Anu i to pod njenim pritiskom, kako navode određeni izvori. Ana se pomirila sa njegovim životnim izborom, a pored njega joj je očito lijepo inače ne bi ostali skupa. Međutim, iako je već u godinama, čini se da Mrka još nije spreman za penzije, pa tako još uvijek u njemu kola krv velikog zavodnika.

Naime, kada je Ana nastupala u emisiji “Zvezde Granda specijal” atmosfera se užarila i svi su ustali da plešu, a Mrka je odmah izveo Sanju Kužet i zagrlio je, ali na pomalo čudan način. On je Sanju “uhvatio” za grudi, a Ana je to sve čak i vidjela, ali se počela smijati. Ipak, Mrka je shvatio šta je uradio, pa se brže bolje dohvatio Ane, kako ne bi pomislila nešto loše.

Ads