Kada je Grand produkcija u pitanju, zna se da tu glavnu riječ ima Saša Popović, kao i da on, kada su pjevačice u pitanju dosta često voli više atraktivnost, ljepotu nego glasovne mogućnosti, ali nekada i on poremeti svoje norme. Pa je tako popularna pjevačica Zlata Petrović svojevremeno bila izbačena iz Granda zbog nekih svojih golišavih fotografija, na kojima su joj se vidjele grudi, a tada Popović nije želio da se ruši ugled Granda, pa je izbacio Zlatu sa  još nekim njenim koleginicama:

”Moglo je da mu se dopada ili ne dopada moje ponašanje, ali mi smo oduvijek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakve zle krvi. Nekada je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna”– otkrila je Zlata novinarima. Manje je poznato da je ona nekada bila i u emotivnoj vezi sa Popovićem, i kako je i sama priznala u te dvije godine koliko je bila sa njim se pored Popovića osjećala kao princeza:

” Sale i ja smo bili dvije godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor ‘Zama’ i radio je sa ‘Slatkim grehom’. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čojvek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osjećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Voljela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji”

Ads