Čovjek po imeni Pol Šoproni koji ima 40.godina i koji je iz Velsa, je godinama bezuspješno prosio svoju djevojku sa kojom je nekoliko godina u vezi, a njegova djevojka Ališ Pilave nikada nije htjela da mu kaže “da”, i da pred zakonom njih dvoje ozvaniče svoju ljubav. I tako nakon dugo vremena pokušavanja, on je u jednom trenutku počeo da gubi nadu, ali onda je Ališ odlučila da mu priredi iznenađenje, koje će on pamtiti dugo.

Ališ je došla na ideju da organizuje lažno vjenčanje za dvoje prijatelja, kojima je Pol trebao biti kum, i sve je teklo po planu i onako kako je ona zamislila. On je došao da obavi svoju kumovsku dužnost, a onda je u jednom trenutku došla njegova djevojka Ališ i to u vjenčanici. Otpjevala mu je pjesmu, pala je na koljena i vjerovali ili ne zaprosola ga. A onda je uslijedilo ono što niko nije očekivao, Pol joj je rekao “ne”, i počeo je da bježi.

Međutim on se odlučio našaliti sa svojom djevojkom, pa se odmah vratio i njegov san se vrlo brzo ispunio, jer je on sa Ališ stao pred oltar. Prema pisanju tamošnjih medija, Ališ je rekla sljedeće: “Poslednje dve godine tražio je od mene da se venčamo oko 30 puta dnevno”, rekla je Ališ , objašnjavajući zašto se odlučila na ovu smicalicu. “Osim toga, već sam bila u braku dva puta i pomalo sam oklevala da to sve ponovim.” Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod. Video snimak možete pogledati ovde.

Ads