Jedan od popularnijih pjevača u našoj regiji je svakako Dragiša Trajković Đani, koji zajedno sa svojom suprugom Slađom čini jedan od poznatijih parova na estradi. Ovih dana su se njih dvoje požalili na trenutnu situaciju u svome domu i na taj način su nasmijali mnoge. Njih dvoje su otkrili kako više pošteno ne mogu ni ljubav da vode, a onda su otkrili i razlog zašto je to tako: “Nemamo ni mi gdje pošteno ljubav da vodimo jer je kćerka sa nama”, priznala je Slađa, a kada joj je voditeljica emisije ponudila apartman u sklopu studija, ona je oduševljeno poručila: “Može, ostati ćemo posle emisije!”

Na sve to se nadovezao i Đani koji je rekao: “Kada bi još sin i snajka živjeli sa nama pod istim krovom, pa to bi bila katastrofa. Treći svjetski rat!”– Podsjećanja radi, poznato je i da je Đanijeva supruga Slađa nedavno imala moždani udar i da se još uvijek oporavlja od svega toga, ali kako kaže stanje joj je sada stabilno, pa je na tu temu rekla još i ovo:

“Istina je, imala sam moždani udar. Nisam imala pojma, bolio me je vrat jako, otišla sam u Klinički centar i tako saznala. Snimili su, sad radimo detaljne pretrage i nalaze. Uplašili smo se svi kad smo čuli dijagnozu, Đani se baš zabrinuo, nije mala stvar. Hvala bogu pa nemam posljedice, bog me sačuvao jer sam dobar čovjek. Sada imam savjete ljekara, šetnje i potpuno mijenjam režim ishrane, pazim se”– opisala je Slađa možda i najgore trenutke u svome životu, ikada.

Ads