U nastavku pišemo o jednoj najpoznatijih parova na našim prostorima a to su Jelena Karleuša i Duško Tošić, a svi su ostali šokirani kada je pre nekoliko meseci Jelena na svom instagram profilu objavila da se razvode.

Bivši suprug Jelene Karleuše jedan od naslednika bogate dinastije Karić, sada živ daleko od očiju javnosti a medijima je bio posebno interesantna po braku sa pevačkom divom Jelenom Karleušom. Bojan Karić sa Jelenom Karuleušom stupio u brak davne 2004 godine da bi samo nekoliko meseci kasnije doživeo krah a on je ljubav svog života pronašao pokraj Maše Nikolić. Danas njih dvoje uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi jesu blizanci Teodor i Tara. Život im je srećan i ispunjen a svoju porodičnu idilu čuvaju od budnog oka javnosti.

Iako bivši supružnici razloge razvoda u medijima nikad nisu komentarisali, dugo su ih pratili razni novinarski natipsii a Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula se tada na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan. ” Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki.

Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i daljev”, ispričala je Danijela svojevremeno u razgovoru za srpski portal i istakla je da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje, ali kako se Karićći drže skupa te svako do njih ima pravo na svoj stavi i mišljenje.

Ads