Turbulentan odnos preljubnice Dalile i njenog bivšeg ljubavnika Filipa Cara ne prestaje da šokira kako zadrugare tako i gledaoce. Nakon svega što ase izdešavalo između njih, Dalila mu je sve oprostila, te su oni poslednjih sedam dana nerazdvojni, i ona je njemu dopustila da utiče na nju i njeno ponašanje, koje on želi da popravi i od nje napravi bolju osobu.

Kako kažu njih dvoje nisu u vezi, iako im u to niko ne vjeruje, a njemu baš toliko i ne polazi za rukom da od nje napravi bolju osobu. Nekoliko dana to je uspjevalo, ali onda se desila neka situacija na koju je Filip u potpunosti odlijepio, te Dalilu najbrutalnije izvrijeđao, i isponižavao, a čak ju je nekoliko puta pljunuo u facu. Dalila je nakon incidenta otišla i skoro cijeli dan prespavala u vešeraju sve dok nije došao Filip i probudio je, te su oni nastavili svoju raspravu koja je traja neko vrijeme.

Međutim njemu nije dovoljno dugo trebalo da je ubjedi, niti njoj da sve opet zaboravi, tako da su se oni pomirili, i još jednom su dolazali onu staru rečenicu da je poslije svađe sve slađe, pa jedno drugom nisu mogli da odole, te su završili u njegovom krevetu ispod pokrivača. Spekuliše se čak da su oni ispod pokrivača pred cijelom sobom imali žestoku akciju, nakon koje su nastavili da se šetkaju po kući, a u jednom momentu pored njih prošao je i njen bivši muž Dejan Dragojević. Ubrzo je uslijedila još jedna tura strasti, kada se Dalila ponovo ušunjala u krevet svog dečka i počela da ga obasipa poljupcima. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo…

Ads