Do sada smo više puta pisali o tome kako je godina koja je već iza nas bila veoma tužna i pogubna posebno kada je naša javna scena u pitanju, jer nas je mnogo poznatih ličnosti napustilo, čije smrti su nas šokirale u potpunosti. Zbog toga većina nas je jedva čekala da uđemo u novu godinu nadajući se da će dosta toga biti bolje u odnosu na prethodnu godinu.

Jedna od veoma poznatih ličnosti koja nas je napustila iznenada i čija smrt nas je itekako šokirala bila je smrt muftije Muamera Zukorlića. On je preminuo iznenada dok je bio na predavanju, a mi vam u nastavku donosimo jednu veoma zanimljivu i za mnoge potresnu priču, a radi se o tome da se u javnosti već danima unazad priča o mačku koji je danima nakon Zukorlićeve smrti ležao na njegovom grobu, a mačak ni nakon dva mjeseca nije napustio svog pokojnog vlasnika. Hiljade ljudi je na društvenim mrežama dijelilo fotografije i video snimke njegovog mačka koji nije htio da napusti mezar svog vlasnika.

Sudeći po objavama, pokisli i smrzli mačak i danas je tamo gdje je bio i prije dva mjeseca, i iako je muftijin mezar prekriven snijegom, žuti promrzli mačak nigdje ne ide. Prema riječima njegovih najbližih on je bio veliki ljubitelj životinja, a evo vidimo i sami kako mu jedan od njegovih kućnih ljubimaca uzvraća ljubav, i to na način da ne želi da ode od njega. Evo i sami pogledajte, pa nam vaša mišljenja i komentare pišite ispod.

Ads