Svadbe su na Balkanu posebna priča, ako ste ikada bili i na jednoj svadbi, sigurni smo da ste ostali puni utisaka, što zbog čitavog ugođaja na slavlju, što zbog scena bez kojih rijetko koja svadba prođe. Kada neko sa strane dođe na balkansku svadbu, sigurni smo da nema pojma šta ga je snašlo, ali većina njih kasnije kaže kako boljeg slavlja vidjeli nisu. To je pretežno zato jer smo poznati kao veliki veseljaci, ali je kod nas svadbeno slavlje već preraslo u svojevrsno takmičenje kod koga će biti bolja, veća i luksuznija svadba, kao i da li će biti nekih iznenađenja.

Sada se već od svega pravi velika pompa, a u posljednje vrijeme su čak počela da se prave slavlja i od vjeridbi, što donosi dodatne izdatke, ali očigledno kod nas ljudi imaju i više novca nego se to prvobitno mislilo. Ipak, ono što do sada nije viđeno jeste scena sa svadbenog slavlja u Srbiji, gdje se ni manje ni više pjevačica pojavila u “svadbarskom kamionu”. Naime, poznata pjevačica Stanojka Mitrović Ćana, izazvala je pravi haos na društvenim mrežama nakon što se pojavila u kamionu sa kojeg je pjevala na svadbi. Ona je zapravo bila iznenađenje večeri, a sigurni smo da je ovime iznenadila sve.

Gosti sa svadbe su pali u trans kada su ugledali Ćanu u kamionu, ali mnogi komentatori sa društvenih mreža su primjetili i nešto dosta zanimljivije, a to je mlada, koja je izgledala izbezumljeno. Tako su mnogi pisali da je njena faca “neprocjenjiva”, jer nije pojma imala šta se dešava. Video pogledajte OVDJE

Ads