Ova pjevačica je bila relativno nepoznata široj javnosti sve dok se nije desio incident zbog kojeg se ne skida sa naslovnih strana svih novina. Naime, ona je neki dan potpuno uništila dva automobila svojeg bivšeg partnera i ljubavnika generala D.S. Ono što se za nju nije znalo jeste da je ona zapravo na muzičkoj sceni dugi niz godina, a rođena je 1985. godine u Požarevcu. Ona je sa 15 godina krenula da se bavi pjevanjem, a mnogi su se iznenadili kada su shvatili odakle je znaju.

Naime, Ljupka Stević je do sada nastupala u skoro svim dijelovima svijeta, te je provela neko vrijeme i u Kanadi i Americi gdje je nastupala vrlo često ali je ostvarila i niz poslovnih kontakata koji su joj kasnije dosta pomogli u karijeri. Međutim, ono što je malo ko znao jeste da je Ljupka nekada bila Ljubinka Stević te da je ona bila jedna od prijavljenih kandidatkinja 2002. godine za Cecinu dvojnicu, prije nastupa na stadionu Marakana. Ljupka je bila među 200 kandidatkinja koje su se prijavile, a njih 28 ušlo je u najuži krug te su imale priliku biti u bekstejdžu tokom Cecinog koncerta. Tada je među tim djevojkama bila i mlada Ljubinka Stević koja je imala samo 17 godina, a kada su je pitali zašto se prijavila, kazala je kako joj je najveći životni san da upozna Cecu.

Ljupka se također okušala i u glumačkim vodama, pa je tako dobila ulogu u “Vrati se Zone”, gdje je igrala kafansku pjevačicu. Naime, Ljupka je poznata po tome da prevare ne oprašta kao i da ljubav ponekad boli, što se najbolje uvjerio upravo general.

Ads