Sanja Marinković jedna je od najpoznatijih voditeljica sa ovih prostora, žena koja je postigla veliku karijeru i popularnost te je među rijetkim voditeljicama koja je uspjela postati poznata i opstati godinama kao vodeća u Srbiji. Ona je do sada vodila nekoliko predmeta, ali je najpoznatija po svom talk šou “In Magazin” gdje je ugostila do sada najveće zvijezde na Balkanu, a pored toga bila je i jedna od omiljenih voditeljica “Sve za ljubav” koju je vodila zajedno sa kolegom Milanom Kalinićem, sa kojim je i privatno u dobrim odnosima.

Sanja Marinković ostvarila je status javne i poznate ličnosti u Srbiji, a do sada nikada nije imala nekih problema sa estradnim ličnostima, te je sa svima u korektnim odnosima. Međutim, jednom prilikom uspjela je ugostiti pjevačicu Janu Todorović, za koju su se mnogi pitali kada će se i ona pojaviti u toj emisiji. Jana je došla, ali je onda priznala zašto je odbijala Sanju čak deset godina. Sanja je odmah kazala kako je deset godina već odbija i pitala ju je za razlog, a onda je Jana rekla kako nije htjela doći zbog velike treme koju je imala. Naime, kazala je da nije Sanja kriva za to, nego sama Jana.

Kaže kako je imala jako veliku tremu jer je gledala svoje zadnje gostovanje kod Sanje, i zaključila kako je bila grozna tamo i da se vidjelo da ima veliku tremu, pa je jedva išta progovarala. Sanja se nasmijala pa je pitala: “Znači, ti si mene izbegavala?” Na šta je Jana rekla da jest, a Sanja je onda rekla “E, neka si mi rekla!”

Ads