Sandra Afrika poznata je mlada pjevačica koja je svoju karijeru započela zapravo kao plesačica, a prije nekoliko godina snimila je par hitova koji se i sada još uvijek slušaju. Iako je neko vrijeme nismo toliko često viđali u javnosti, ona i dalje nastupa, a mnogi nisu znali da je sarađivala sa mužem pokojne Jelene Marjanović, te da je bila u dobrim odnosima sa njima i da su bili prijatelji. Naime, Sandra nije htjela da se oglašava u ove četiri godine otkako Jelene više nema, ali je sada odlučila da olakša dušu i ispriča sve što zna.

Naime, ona je ispričala kako je često dolazila kod njih, pa im je bila i gošća na svadbi, ali i u kući općenito, dok su i oni bili na njenom brodu. Rekla je da su bili baš bliski, pogotovo Jelena i ona i da je ostala u velikom šoku kada je čula šta se desilo. Sandra je ispričala kako je Zoran čuvao i pazio Jelenu kao kap vode na dlanu i da ju je zaista volio, te da su bili vrlo složni, barem kad je ona bila sa njima, a to je bilo vrlo često.

Nikad nije primjetila nikakve trzavice između njih ili da su ikada bili u lošim odnosima, čak su joj izgledali kao savršen par, te zbog toga i dalje ne može da vjeruje da je Zoran to uradio, i da ne bi rekla da je on kriv. Na pitanje zašto nije nikada prije pričala o tome, Sandra je rekla da nije htjela ništa spominjati jer bi je onda svi zvali i htjeli da saznaju još više detalja.

Ads