Ana Nikolić svima će ostati upamćena kao jedna od najatraktivnijih pjevačica koja se pojavila u posljednjih nekoliko decenija na sceni. Kada je tek počela sa karijerom, izgledala je nestvarno i imala sve odlike savršene djevojke, od stasa do prirodne ljepote i provokativnosti. Ova mlada atraktivna pjevačica kroz svoju karijeru prošla je mnogo toga i u poslu i u privatnom životu, a sve je krenulo nizbrdo nakon trzavica u braku sa bivšim mužem Rastom. Najgore od svega joj je pao višak kilograma koji se nagomilao tokom trudnoće, pa mnogi nisu mogli vjerovati da je ista osoba u pitanju.

Ipak, iako je već tada bila u žiži javnosti zbog svog izgleda, kasnije je još više šokirala javnost kada se pojavila u top formi na sceni, te skinula skoro pola trudničke kilaže. Ana je i ranije vrlo često znala spominjati kako i genetika igra veliku ulogu te da je čitav život morala paziti na kilažu, a sada je preuzela stvari u svoje ruke i u potpunosti se posvetila sebi i svom izgledu. Kada je tek smršala mnogi su se obradovali povratku one “stare” Nikolić, ali je čini se sada ipak otišla u drugu krajnost.

Naime, svaka slika koju objavi na društvenim mrežama, pored komplimenata nailazi i na veliki broj kritika o tome kako je sada postala premršava. Neki od njenih fanova su sada čak i zabrinuti za njeno zdravlje, a u tu priču su se uključili i stručnjaci iz polja medicine, koji tvrde da nije zdravo to što radi. Naime, ona i dalje nastavlja sa mršanjem, a na slikama izgleda sve sitnije, pa tako pojedini komentari sada kažu kako je kao “kost i koža”. To se posebno vidi na jednoj od posljednjih objava gdje je u kupaćem kostimu, a mnogi smatraju da je baš pretjerala.

Ads